top of page

Onze specialisatie is het ontwikkelen van sterke merken door middel van grafisch ontwerp en visuele content creatie.

6.png

01

02

03

CONCEPT

 

De kracht van het idee, daar gaat het om. Wat is de dieperliggende essentie van jouw product, dienst of merk: het DNA? Dit vertalen we naar een puur en origineel communicatieconcept. Een oplossing die verrast en de doelgroep aanzet tot actie.

ONTWERP

 

Ontwerpen is meer dan grafisch vormgeven alleen. Een goed design versterkt de boodschap en geeft vertrouwen. ID Image Design geeft richting aan de identiteit van jouw bedrijf. Van logo tot campagne. Van website tot brochurelijn. Van poster tot e-commerce. Onderscheiden is het antwoord.

REALISATIE

 

Het ontwerp werken we uit naar concrete middelen, alles wat jij nodig hebt hebben wij in huis. Het hele proces wordt zorgeloos van A tot Z doorlopen. De afgesproken deadlines en kwaliteitseisen worden gehaald. Het resultaat schiet altijd raak, in de roos en daar voorbij.

marcel groot.jpg

OUT OF THE BOX

De persoon achter ID Image Design, Marcel van de Wolfshaar, is ontwerper in de breedste zin van het woord. Als afgestudeerd grafisch ontwerper maakt hij naast 2D ook 3D design. Of het nu gaat om de lay-out van een brochure, het ontwerp van een meubel of een gevelaanzicht van een woning, het gaat altijd om de compositie van het geheel. Die moet in balans zijn. Marcel houdt zich naast grafisch ontwerp ook bezig met productdesign en architectuur voor zowel bedrijven als de particuliere markt. Benieuwd geworden? Ga dan naar marcelvandewolfshaar.nl 

logo wolfshaar grijs 2.png
bottom of page